WebSite Auditor

SEO ellenőrzés és szövegírás egyszerűen

A SEO PowerSuite egy négy különálló alkalmazásból álló szoftver, amely a SEO minden területét lefedi.
Az ingyenesen használható SEO PowerSuite alkalmazást itt tudja letölteni:

sps partnership

SEO szövegírás lépésről lépésre az új Content Editor segítségével

A vállalkozás szempontjából releváns és hatékony kulcsszavakkal, amelyeket a Rank Tracker-ben összegyűjtöttünk, a WebSite Auditor –ban rövid ideje megújult és továbbfejlesztett Content Editor-al tudunk olyan tartalmakat létrehozni, amelyekkel a potenciális látogatók szeme elé kerülhetünk a keresőben.

A honlap már meglévő tartalmait is itt tudjuk optimalizálni.

Az oldal alján videón is megnézheti a szövegírás lépéseit.

A SEO PowerSuite egy négy különálló alkalmazásból álló szoftver, amely a SEO minden területét lefedi.
Az ingyenesen használható SEO PowerSuite alkalmazást itt tudja letölteni:

A WebSite Auditor megnyitását követően a Content Editor menüpontban tudja meglévő vagy új tartalmait szerkeszteni.

 • Ha új oldalt szeretne létrehozni a weboldalon, a Content Editor-ban kattintson a + jelre és válassza ki a „Create new page content” lehetőséget.
 • Meglévő tartalom optimalizálása esetén az „Optimize an existing page” lehetőséget kell választani
SEO szövegírás új oldal
Szövegírás WebSite Auditor tartalomszerkesztő segítségével

A megjelenő ablakban adja meg a kulcsszavakat, amelyekre az új oldalt szeretné optimalizálni.

Töltse ki a Rank Tracker-ben összegyűjtött kulcsszavakkal
 • Két szerkesztési mód közül (böngésző, illetve dokumentum) válassza az Önnek megfelelőbbet:
  Böngésző módban a tartalmat pontosan úgy látja és szerkesztheti, ahogyan az megjelenik a Google keresőben, kiegészítve az összes szalaghirdetéssel, képpel, hiperhivatkozással stb. A Böngésző módból bármikor átválthat Dokumentum módba.
  A Dokumentum módban egy teljesen lecsupaszított oldalváltozatot kapunk anélkül, hogy bármi elterelné a figyelmet, és tökéletes a szerkesztéshez.
 • A megjelenő felületen elkezdheti az oldal szerkesztését úgy, hogy figyel a jobboldali sávban megjelenő információkra.
  Szövegírás közben az optimalizálás mértékét mutató szám automatikusan módosul, így folyamatosan követni tudja, hogy mit kell még javítania, hogy SEO szempontból még jobb legyen a tartalom.
tartalom optimalizálás
 • Ahhoz, hogy a Google rangsorban jó helyezést tudjon elérni, releváns és hasznos tartalmat kell feltöltenie, amely a látogatók és a keresőmotorok számára is megfelelő.

Ugyanakkor a tartalom hossza is szerepet játszik abban, hogy jó helyezést tudjon elérni a keresőben. Szövegírás közben ezt is nyomon tudja követni, mivel a rendszer értesíti, hogy eddig hány szót írt, illetve mennyi minimálisan a szavak száma, amivel versenyképes lehet.

 • Az Ön által megadott kulcsszavak használatára vonatkozóan ajánlásokat ad a rendszer, és szerkesztés közben látja, hogyha egy bizonyos kifejezést nem elégszer, vagy esetleg túl sokszor írt be a szövegbe.
  Az alkalmazás a versenytársak tartalmai és a TF-IDF paraméter alapján további kulcsszavakat javasol, amelyeket érdemes beépítenie. Ezeket a Javasolt kulcsszavak (Recommended keywords) pontban érheti el. A szürkével jelölt kifejezéseket érdemes a zárójelben megadott számban használni. A pirosak a túl gyakran használt kifejezéseket jelölik, a zöldek rendben vannak.
Ajánlott kulcsszavak
 • A SEO szövegírás megkönnyítése érdekében, a Competitors pontban azokat a versenytársakat találja, akik az adott kulcsszavakkal az első helyeken vannak a Google rangsorban. Bármelyikre rá tud kattintani, hogy információkat szerezzen arról, hogy hogyan építették fel a tartalmat az oldalukon, illetve hogyan jelenik meg egy adott kulcsszó az oldalukon.
Versenytársak tartalma
 • Az oldal címére kattintva egyszerűen szerkesztheti ezt is, akárcsak a metaleírást. Szerkesztés közben láthatja, hogy a Google-ban az első helyeken rangsorolt versenytársai hogyan jelennek meg a keresőben és hogyan fog megjelenni az Ön oldala.
Cím és metaleírás szerkesztése
 • Amikor a szövegírás végére ért és elégedett az eredménnyel, akkor a teljes tartalmat egyszerűen átmásolhatja weboldala szerkesztőjébe, vagy letöltheti a html fájlt:
 • A Page Audit menüpontban (Content Editor felett található)az oldalra vonatkozóan egy teljes SEO audit áll a rendelkezésére. A pirossal jelölt hibák kijavítására mindenképpen érdemes gondot fordítania. A rendszer a hibák javítására vonatkozóan is ad ajánlásokat

=>> Tudjon meg többet arról, hogy a SEO PowerSuite alkalmazás segítségével hogyan lehet a szövegírás  mellett a honlap teljes on page és off page keresőoptimalizálását elvégezni hatékonyan, rövid idő alatt.

Scroll to Top