Masszőr vállalkozás honlap tippek

Masszőr vállalkozás honlap tippek:

7 fontos elem, amit a masszőr vállalkozás honlapjának tartalmaznia kell

masszőr vállalkozás honlapA masszőr vállalkozás honlapja lehet csak egy „online masszőr névjegykártya”, de emellett lehet egy éjjel- nappal aktív asszisztens és a profitszerzést elősegítő médiafelület is.

==> Masszőr marketing tippeket itt olvashat.

Egy jól átgondolt, felépített honlap segítségével folyamatosan bővítheti masszőr vállalkozása ügyfélkörét és ápolhatja a kapcsolatot a meglévő ügyfelekkel.

==> Hogy miért van szüksége masszőr vállalkozásának weboldalra? Itt megtudhatja.

A weboldal tartalma mellett lényeges hangsúlyt fektetni arra, hogy a szövegek könnyen olvashatóak legyenek.

A honlapra látogató átlássa a tartalmat, könnyen megtalálja azt, amit keres.

A honlapnak ugyanakkor reszponzívnak kell lennie, azaz attól függetlenül, hogy számítógépről, tabletről vagy mobiltelefonról olvassák, egyformán olvashatónak és kezelhetőnek kell lennie.

A masszőr vállalkozás honlapja akkor tud jól tejesíteni, ha a célpiac igényeire van szabva.

Ehhez érdemes átülni egy picit a potenciális ügyfelek székébe, és megpróbálni az ő fejükkel gondolkodni.

Milyen problémákat szeretne megoldani?

Mire vágyik?

Milyen szavakat, kifejezéseket használ, ír be a Google keresőbe, hogy választ találjon a kérdéseire, megoldást a problémáira?

Nem elég csak felkeltenie a honlapra látogatók érdeklődését, arra is rá kell vennie őket, hogy bizalmat szavazzanak Önnek. Ezt követően pedig felvegyék Önnel a kapcsolatot.

A folyamat itt még nem ér véget, mert az Ön célja az, hogy aki igénybe vette a szolgáltatásait, az újra meg újra visszatérjen és másoknak is ajánlja az Ön szolgáltatásait.

Hogyan tudja egy egyszerű, akár egyoldalas weboldallal mindezt elérni?

A masszőr vállalkozás honlap 7 legfontosabb alkotóeleme, amelyeket mindenképpen tartalmaznia kell:

 1.Szolgáltatások, termékek és ezek árai:

Érdemes minél részletesebben bemutatnia azokat a masszázs kezeléseket, amelyeket az ügyfelei számára nyújt, kitérve arra, hogy milyen problémákra nyújt megoldást, kinek, milyen rendszerességgel érdemes igénybe vennie ezeket. 

Honlapjára feltehet masszázs kuponokat, akciókat, masszázs ajándékkártyákat amelyekkel növelheti ügyfélkörét, és/vagy jutalmazhatja meglévő vendégeit, hogy újra meg újra igénybe vegyék szolgáltatásait.

A papíralapú masszázs szorólapokhoz képest így akár jelentősen csökkentheti masszőr vállalkozása költségeit is. Honlapján lehetősége van arra, hogy kísérletezzen a különböző színekkel, betűtípusokkal, képekkel, szövegekkel, míg megtalálja a leghatékonyabb, leghatásosabb megoldást. Minderre papíralapon sokkal korlátozottabbak a lehetőségei, a kiválasztott masszázs szórólap sablon lecserélése, módosítása minden alkalommal pénzbe kerül Önnek.

A használt termékek, márkák bemutatásával is kiválhat a versenytársai közül.

masszőr honlap szolgáltatások

2. Bemutatkozás, a masszőr vállalkozás bemutatása:

A masszőr vállalkozás honlapjára látogató számára fontos, hogy minél jobban megismerje Önt, még mielőtt igénybe venné a szolgáltatásait.

Érdekli az Ön története, szakmai végzettsége, tapasztalata és az, hogy hogyan tud rajta segíteni. Masszőr OKJ végzettségét igazoló, vagy a különböző masszázs tanfolyamokon szerzett okleveleit is felrakhatja a weboldalra.

Visszatérő ügyfelei mellett új célcsoportokat is elérhet, hogyha folyamatosan képezi magát, részt vesz masszázs tanfolyamokon. Ha Ön masszőr, aki házhoz megy, ezt szintén kiemelheti, mert nagyon sokan nem szívesen mennek el egy masszázs szalonba, vagy éppen koruk, fizikai állapotuk miatt igénylik, hogy otthonukban keresse fel őket.

3.  Fotók, videók:

Érdemes nagyon sok jó minőségű fotót tenni a weboldalra. Saját fotót, belső fotókat, munka közbeni fotókat, termékfotókat, külső fotókat. Kis videókkal is erősítheti, színesítheti az oldalt.

Ezek sokat segítenek abban, hogy a látogatók jobban megismerjék, felfedezzék a helyet, ahol még azelőtt nem jártak, hitelesebbé tegyék Önt és a szolgáltatásait.

masszőr vállalkozás honlap fotók

4. Kapcsolat:

Az üzleti honlapon könnyen megtalálható helyen érdemes feltüntetni a pontos címet, megközelíthetőséget (ha Önt keresik fel az ügyfelek), telefonszámot, nyitva-tartást.

Ha Ön masszőr, aki házhoz megy, fontos feltünteti azt is, hogy milyen településen, településrészen, kerületben kérhetik ügyfelei, hogy felkeresse otthonukban őket. 

Ha Budapesten van a masszázs szalon és olyan környéken, ahol gyakran megfordulnak külföldiek is, érdemes legalább a legfontosabb információkat angolul is feltüntetnie a weboldalon. (Masszőr angolul: massage therapist).

Az email-cím feltüntetése helyett kapcsolat-felvételi űrlap használatát javaslom. Így nem kerülnek spam-ek az email fiókjába és a látogatónak sem kell elhagynia az oldalt, hogy belépjen a fiókjába, hanem ott helyben megírhatja a kérdéseit, észrevételeit.

5.Időpontfoglalás:

Masszírozás közben nem tud a beérkező telefonokra válaszolni. A honlapon lehetőséget adhat a vendégeknek időpontfoglalásra, így két ügyfél között nem kell a visszahívásokkal foglalkoznia.

Este és hétvégén is be tudnak jelentkezni, anélkül, hogy megzavarnák a magánéletét.

>> Az YClients online időpontfoglaló és ügyfélkezelő rendszerét itt tudja kipróbálni ingyen

masszázs weboldal időpontfoglalás

6. Hírlevél:

Új szolgáltatásokról, szolgáltatáscsomagokról, kedvezményekről, akciókról könnyedén értesítheti azokat az ügyfeleket, akik megadták az email címüket ilyen célra. Az e-mailküldő rendszer hatékony eszköz, hogy régi ügyfelei ne feledkezzenek meg Önről és újra meg újra igénybe vegyék szolgáltatásait.

7. Ügyfélvélemények:

A masszőr vállalkozás honlapon érdemes közzétennie meglévő vendégei által írt véleményeket, értékeléseket.

Elégedett vendégeit megkérheti, hogy osszák meg tapasztalataikat szolgáltatásaival kapcsolatosan, hogy másoknak is segítsenek ezzel.

A felmérések szerint 10 emberből 7 fog értékelést írni, ha megkérik erre.

Minél több ügyfélvéleményt olvashatnak az érdeklődők a honlapján, annál nagyobb bizalommal veszik igénybe a szolgáltatást, és osztják majd meg a saját véleményüket.

Könnyen kezelhető, minden eszközről jól használható masszőr vállalkozásának weboldalát Ön is elkészítheti.

 Egy egyszerű, egyoldalas honlap  mintát masszőr vállalkozóknak itt talál.

Ha nem akar egyedül belevágni a weboldal elkészítésébe, mert nem ért hozzá, nem akar vele foglalkozni, lépjen velem kapcsolatba, szívesen segítek.

Kedvező áron és feltételekkel elkészítjük masszőr vállalkozásának honapját!