fbpx
instagram bejegyzés ötletek masszőröknek (1)

Miért fontos az állandó jelenlét az Instagram-on?

 Az Instagram-on való aktív jelenlét segít abban, hogy megismerd a potenciális ügyfeleid igényeit, bővítsd a vendégkörödet és megkönnyíti a meglévő vendégeiddel való kapcsolattartást.

Ebben a bejegyzésben hasznos tanácsokat olvashatsz arról, hogy masszőr vállalkozóként hogyan teheted változatossá a tartalmaidat. Milyen típusú bejegyzéseket érdemes megosztanod a követőiddel? És 10 bejegyzés ötletet is találsz, hogy ne kelljen az üres képernyő előtt gondolkodnod.

Tippek, amelyekkel változatosabbá teheted a tartalmaidat

– Mutasd be a masszázs folyamatát: A masszázs folyamatának bemutatása nagyon érdekes lehet a potenciális ügyfelek számára, és segít nekik abban, hogy jobban megértsék, megismerjék a szolgáltatásaidat.

– Posztolj inspiráló idézeteket: Az inspiráló idézeteket sokan kedvelik, ezért érdemes beillesztened a tartalmaid közé néhány inspiráló, motiváló idézetet, pl. a masszázs előnyeiről.

– Ossz meg inspiráló történeteket: például mutasd be, hogy hogyan segítettél egy vendégednek a masszázzsal

– Tartsd naprakészen a követőidet: Mindig tájékoztasd a követőidet az új szolgáltatásokról, akciókról és eseményekről.

– Mutasd be a különböző masszázstechnikákat: Az Instagram egy remek platform arra, hogy bemutasd a különböző masszázstechnikákat, amelyeket használsz.

– Közösségi bejegyzések: Ilyen lehet például az ügyfelekkel készített interjú, az általad nyújtott szolgáltatásokról írt vélemények, vagy olyan bejegyzések, amelyek azt mutatják be, hogy miként veszel részt közösségi akciókban, lehet ez önkénteskedés, helyi jótékonysági szervezet adománygyűjtése, stb..

– Posztolj a településedről: Szolgáltatásod általában helyhez kötött, ezért érdemes ilyen posztokat készítened és megjelölnöd a települést. Így könnyebben eléred a helyi lakosokat.

– Hívd fel a figyelmet a saját honlapodra: Az Instagram-ról  az érdeklődőket átirányíthatod a weboldaladra, ahol részletesebben megismerhetik a szolgáltatásaidat. Ehhez beillesztheted a weboldal linkjét a bio-ba, vagy akár sztori-ba is beteheted.

– Ossz meg olyan cikkeket, amelyek az egészség és a masszázs témáját dolgozzák fel.

Az Instagramon való jelenlét a kreativitásról szól. A változatos és kreatív tartalmak használatával fel tudod kelteni a figyelmet szolgáltatásaid iránt, hatékonyan tudsz kommunikálni és növelni tudod az üzletedet.

10 Instagram bejegyzés ötlet, hogy ne kelljen az üres képernyő előtt gondolkodnod:

  1. A masszázs valóban megfelelő számodra?
  2. A legjobb módszerek, amivel a masszázst a mindennapjaink részévé tehetjük
  3. Hogyan változtatta meg az életemet a masszázs?
  4. Egy egyszerű masszázstechnika, amivel csökkentheted a stressz negatív hatásait és otthon is könnyen elvégezhető
  5. Hogyan csökkenti a masszázs a stressz káros hatásait
  6. Az új év új esélyt hoz a stresszes életmód megváltoztatására is. Ajánld a vendégeidnek pl. a relaxációs masszázsokat, hogy segítsd őket a stressz oldásában, és az alvásminőségük javításában
  7. Jelek, amelyek azt mutatják, hogy szükséged van egy masszázsra
  8. Mutasd be egy új szolgáltatásodat
  9. Ossz meg egy vendéged által írt véleményt
  10. Az 5 legjobb módszer a stressz enyhítésére

Ha szeretnéd felpörgetni az Instagramodat, és több követőt, vásárlót szeretnél, ne hagyd ki a „Szeretnél több kedvelést, hozzászólást, megosztást és több vásárlót a közösségi médiában?” kvízt!

Scroll to Top