A digitális névjegykártya 11 előnye masszőr vállalkozóknak

A digitális névjegykártya sokkal többet tud, mint amihez a hagyományos névjegyek esetében hozzászoktunk.

Itt olvashatsz bővebben a digitális névjegykártyáról.

Milyen plusz lehetőségeket rejt magában az okos névjegykártya, amire a hagyományos verziója nem alkalmas? Miben tud neked segíteni masszőr vállalkozóként?

 1. A digitális névjegykártya a hagyományos névjegykártyával ellentétben soha nem fogy ki. Elég egyszer legyártani a plasztikkártyát és az adatok feltöltése után korlátlanul megoszthatod.
 2. Biztosan veled is előfordult már, hogy megváltozott a telefonszámod vagy új helyre költöztél és a meglévő névjegykártyáidnak már nm tudtad hasznát venni. Az okos névjegy használatával megszűnik ez a probléma, egyszerűen csak írd át az adataidat. Bármikor módosíthatod, vagy ki is egészítheted ezeket.
 1. Mini weboldal: Tökéletes megoldás akkor is, ha még nincs weboldalad, mert egy helyen megtalálnak minden szükséges információt a vállalkozásodról.
 2. Nem kell gondolkodnod azon, hogy melyik közösségi oldaladat add meg a vendégednek. A kártyára mindegyik közösségi média profilodat felteheted, és ott tud kapcsolatba lépni veled, ahol neki a legkényelmesebb.
 3. Időpontfoglalás: Biztosan te is kikapcsolod, vagy lehalkítod a telefonod munka közben. Vendégeid ez alatt az idő alatt is foglalhatnak időpontot. Használhatod a Google naptár funkcióját, a Calendly alkalmazást vagy bármilyen időpontfoglaló rendszert.
 4. A telefonszámodra kattintva azonnal hívhatnak, nem kell semmit bepötyögniük, mint a hagyományos névjegykártya esetében.
 5. Képzeld el, hogy nem kell többé a címedet lediktálnod sem útbaigazítást adnod. Az okos névjegykártyán térkép funkciót is beállíthatsz. Vendégednek elég csak rákattintania és az útvonaltervező elvezeti hozzád.
 6. Könnyedén megoszthatod minden szolgáltatásodat, úgy, hogy feltöltesz egy pdf dokumentumot, amely tartalmazza a szolgáltatásaid mellett az árakat, kuponokat, akciókat, vagyis minden részletet a vállalkozásodról, amire az érdeklődőknek, vendégeknek szükségük lehet.
 7. Brandépítés: Az okos névjegykártya minden elemében tükrözheti a márkádat, így a fizikális kártyán lévő design, a színek, a használt betűtípusok.
 8. Az okos névjegyed adatait megoszthatod személyes találkozáskor. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy a plasztik kártyát pár centire közelíted az illető telefonjához. De emellett elküldheted email-ben, messenger-en, Viber-en, megoszthatod Facebook és Instagram profilodon is.
 9. A clc.me digitális névjegykártya létrehozása, szerkesztése roppant egyszerű, nem kell hozzá technikai tudás és nem kell hozzá semmit letöltened a telefonodra vagy számítógépedre. A kezelőfelülete magyar nyelvű, úgyhogy a Google fordítót sem kell használnod hozzá :-).
Scroll to Top