google cégem

Google Cégem profil optimalizálása:
Jelenjen meg jó pozícióban vállalkozása a Google térképen és a Google helyi keresőjében

Google cégem profil optimalizálása-vélemények

Miért van szüksége vállalkozásának a Google Cégem adatlapjának a feltöltésére?

Egy vállalkozás elindítása, működtetése, fejlesztése embert próbáló feladat.

Mert ezer teendőt kell ellátnia vállalkozóként és gyakran a nap 24 órája sem elegendő.

Szüksége van egy olyan lokális online marketing stratégiára, amely az Ön pénzügyi lehetőségeire van szabva, ugyanakkor az Ön vállalkozása által lefedett területen belül egyenlő esélyekkel tud versenyezni a vásárlók kegyeiért, mint akár egy többmilliós marketing költségvetéssel rendelkező óriáscég.

Költséghatékony megoldásokra van szüksége, hogy potenciális ügyfelei, vásárlói felfedezzék, megtalálják Önt.

A Google Cégem profil optimalizálásának előnyei:

 • Google Cégem fiókjának feltöltésével, optimalizálásával vállalkozása rövid időn belül láthatóvá válik az Ön környékén az Ön termékei, szolgáltatásai iránt érdeklődők számára.
 • Vállalkozása megjelenik a Google térképen
 • Megtalálható lesz a Google helyi keresőjében
 • Az interneten kereső személyek számára hitelessé válik, mivel látni fogják, hogy az Ön vállalkozása valóban létezik, mivel a Google visszaigazolta ezt
 • Google Cégem segítségével bemutathatja vállalkozását, termékfotókat, bejegyzéseket, eseményeket, akciókat oszthat meg velük.
 • Minél részletesebben ki van töltve a Google cégem profilja, annál nagyobb esélye van, hogy előre sorolja a Google és még több információt jelenítsen meg vállalkozásáról.

 • Potenciális ügyfelei kapcsolatba léphetnek Önnel telefonon, vagy a Google térképen lehetőségük van az útvonal megtervezésére az Ön üzletéig, irodájáig.
 • Kérdéseket tehetnek fel, vagy megírhatják a véleményüket, amelyekből Ön tanulhat, építkezhet, hogy még sikeresebbé tegye vállalkozását.
 • Értékelést kérhet ügyfeleitől, amelyekkel további vásárlókat vonzhat vállalkozásához
 • A statisztikák szerint az emberek 72%-a legalább annyira megbízik a termékekről/szolgáltatásokról az Interneten olvasott véleményekben, mintha azt egy ismerősük, családtagjuk ajánlotta volna.
 • Érdemes minél több elégedett ügyfelét arra bátorítania, hogy írjanak véleményt az Ön cége által nyújtott szolgáltatásokról, ezzel is növelve vállalkozása jó hírnevét, és ennek köszönhetően vásárlói számát.

A Google Cégem adatlap feltöltése könnyű, jól kitölteni már sokkal nehezebb

Már nagyon sok vállalkozás megigényelte a Google Cégem fiókját, mert egy kihagyhatatlan lehetőség ahhoz, hogy meg tudjanak jelenni a Google térképen és a Google helyi keresőjében.

Azért, hogy a Google Cégem adatlap valóban egy hatékony eszköz legyen, hogy ne a versenytársak mögött, a sokadik oldalon jelenjen meg a vállalkozás, optimalizálni szükséges ezt.

Sok a hibalehetőség, amelyeket ha elkerül az adatlap kitöltésekor, sokkal jobb pozícióba kerülhet a Google keresőben, és ennek köszönhetően több potenciális vásárló veheti igénybe az Ön termékeit/szolgáltatásait.

google-helyi-kereső

* Google Cégem profil optimalizálása *
Az általunk nyújtott szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 1. Ellenőrizzük, hogy a vállalkozásnak van-e már létező Google Cégem fiókja, meg van-e igényelve. Ha már megjelenik a vállalkozás a térképen, ellenőrizzük, hogy a pontos koordináták szerepelnek-e.
 2. Kulcsszó kutatást és versenytárselemzést végzünk, hogy a bemutatkozó szöveget, a termékek/szolgáltatások leírásával segítsük a jobb pozíció elérését.
 3. Feltöltjük az alapadatokat, kiválasztjuk a megfelelő kategóriát.
 4. Az ellenőrző kód megérkezését követően kitöltjük teljesen az adatlapot.
 5. Keresőoptimalizáljuk az Ön által rendelkezésünkre bocsátott fotókat és feltöltjük ezeket.
 6. A rendelkezésünkre bocsátott információk alapján feltöltünk egy bejegyzést és igény szerint az üdvözlő ajánlatot a mobil applikációban.
 7. Átbeszéljük Önnel az értékelések kérésének lehetőségeit és ezek megválaszolására adunk tippeket.

A szolgáltatás ára egyszeri 25 000 Ft.

Ha szeretne jó pozícióban megjelenni a Google térképen és a Google helyi keresőjében, és ehhez igénybe venné Google Cégem profil optimalizálása szolgáltatásunkat, lépjen velünk kapcsolatba:

Váljon láthatóvá az interneten potenciális vásárlói számára

kezdjünk hozzá vállalkozása internetes jelenlétének felépítéséhez most!​