Szolgáltatásaink

Mi segítünk megtalálni azokat az ügyfeleket, akik az Ön környékén az Interneten keresik az Ön által nyújtott szolgáltatásokat. A lokális online marketing segítségével a nap 24 órájában potenciális vásárlói szeme előtt lehet.

Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kezdjünk el dolgozni azon, hogy internetes jelenléte segítségével hátrahagyja versenytársait és növelje árbevételét.

Nekünk a helyi kiscégek online marketingje a szívügyünk. Ezt szeretjük csinálni.

Amiben segíteni tudunk:

Wordpress alapú lokális honlap elkészítése, keresőoptimalizálása

Céges honlap elkészítése, amelynek segítségével az érdeklődők a nap 24 órájában megtalálhatják vállalkozását, bizalmat építhet, és visszatérő vásárlókra tehet szert.

Google Cégem profil optimalizálása

A vállalkozás Google Cégem fiókjának feltöltése, beállítása, hogy vásárlói megtalálják a Google helyi keresőjében és a térképen és a helyi keresésekben.

Online marketing konzultáció és közös megvalósítás

Marketing terv, versenytárselemzés, kulcsszókutatás, Google Cégem fiók, céges honlap, közösségi média - beszéljük meg, hogy mire van szüksége és csináljuk meg együtt, online.

Csomagajánlataink induló kisvállalkozások számára

start

sprint
30 000 Ft

 •  Google Cégem fiók feltöltése, optimalizálása
 • Fotók optimalizálása, feltöltése
 • 4 darab bejegyzés elkészítése
alap

alap
175 000 ft

 •  Google Cégem fiók feltöltése, optimalizálása
 • Fotók optimalizálása, feltöltése
 • 4 darab bejegyzés elkészítése
 • Céges alap honlap elkészítése, keresőoptimalizálása
maraton

maraton
75 000 Ft/hó x 6 hónap

 • Egyszerű marketing terv összeállítása
 • Versenytárs elemzés
 • Google Cégem fiók feltöltése, optimalizálása
 • Fotók optimalizálása, feltöltése
 • Google Cégem (GMB) bejegyzések megtervezése,havi 4 bejegyzés átnézése
 • Céges alap honlap elkészítése, keresőoptimalizálása
 • Max. 10 darab blogbejegyzés megtervezése, átnézése, keresőoptimalizálása
 • Közösségi média céges oldal elkészítése (1 darab)
 • Közösségi média bejegyzések átnézése
 • Havi részletes jelentés

Használja ki kedvező ajánlatunkat masszőr vállalkozóknak!

Érjen el még jobb eredményeket vállalkozása saját honlapjával

Miért van szüksége vállalkozásának egy saját weboldalra?

A céges weboldalra érdemes befektetésként tekintenie, nem pénzkiadásra, ami csak arra szolgál, hogy feltüntethesse a névjegykártyáján.

Ha potenciális ügyfelei egy adott településen, kerületen belül találhatóak, honlapját az adott településre érdemes optimalizálnia.

Egy jól felépített lokális honlap az Ön fantasztikus „üzletkötője” lehet, amelyik a nap 24 órájában, a hét minden napján gyártja a megrendeléseket.

Ha vállalkozásának már van honlapja, de ezt évek óta nem frissítették, elavult, nem felel meg sem az Ön vásárlói, sem a keresőmotorok igényeinek érdemes lehet egy új honlapot készíttetnie.

Egy keresőoptimalizált, gyors, mobilon is könnyen használható weboldal, amely az Ön tevékenységi köre által lefedett települést/településeket célozza meg, nagymértékben növelheti vállalkozása ismertségét és eredményességét.

Az Internet világában az a csodálatos, hogy minden információ akár ingyen is elérhető a felhasználók számára. Ön is megtanulhatja, hogy hogyan teheti láthatóvá, vonzóvá vállalkozását a virtuális tér segítségével, a fizikai valóságban is.

Szívesebben töltené azzal az idejét, amit igazán szeret csinálni, és amiért vállalkozását létrehozta? Bízza ránk a feladatot!

Mi segítünk megtalálni azokat az ügyfeleket, akik az Ön vállalkozását keresik. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kezdjünk el dolgozni azon, hogy a lokális online marketing segítségével hátrahagyja versenytársait és növelje árbevételét.

Gyakran ismétlődő kérdések

Az általunk készített weboldalak WordPress alapúak. A weboldal elkészítését követően Ön is könnyedén fogja tudni használni, frissíteni, módosítani, akár szakember igénybevétele nélkül is.

Ahhoz, hogy a vállalkozása igényeire szabott, Önnek tetsző weboldalt készítsünk, egy kérdőívet fogunk Önnek küldeni. A kérdéseinkre kapott válaszok alapján kezdjük el a weboldal tervezését. 

Számunkra a legfontosabb ügyfeleink elégedettsége. A weboldal élesítése előtt Önnek lehetősége lesz módosítási igényeit elküldeni számunkra. Ezek alapján építjük fel a honlapot.

Ha minden szükséges információt megkaptunk Öntől, akkor általában 30-45 napot vesz igénybe a weboldal elkészítése. 

Domain és tárhelyszolgáltatás elérési információkra, valamint a honlapra feltöltendő fotókra és szövegekre. 

Igen, mindkettőre. Szükség esetén segítünk a szolgáltató választásban és a megrendelés lebonyolításában.

Lehetőség szerint érdemes a vállalkozás saját fotóit feltölteni a weboldalra. Ha nem tud, vagy nem akar saját fotókat küldeni, a vállalkozása profiljának megfelelő képeket fogunk feltölteni.

Igen, reszponzív weboldalakat készítünk, amelyek egyformán használhatóak laptopon, tableten és mobiltelefonon is.

A weboldal átadásakor lépésről-lépésre megmutatjuk, hogy hogyan fogja tudni használni, módosítani, frissíteni a honlapot. Híreket, eseményeket, hasznos információkat, bejegyzéseket tehet majd közzé vállalkozásával kapcsolatosan, amelyekkel több látogatót vonzhat a weboldalára.

A Google két ingyenesen használható termékét, a Search Console-t és a Google analytics-et használjuk, hogy folyamatosan nyomon tudja majd követni, hogy megtalálható-e minden oldala a keresőkben, hányan, honnan, milyen eszközökről stb. keresték fel a vállalkozásának honlapját.

A keresőoptimalizálás abban segít, hogy a Google keresőben minél előrébb kerüljön a honlapja. Minél előkelőbb helyet foglal el a keresőben, annál többen fogják látogatni a honlapját.

Igen, segítünk a szövegek megfogalmazásban, szerkesztésében és keresőoptimalizáljuk ezeket. 

A honlapok a következő oldalakat tartalmazzák: főoldal, szolgáltatások/termékek oldala, bemutatkozás,  blog és kapcsolat. Igény szerint ez felár ellenében bővíthető.

Scroll to Top