fbpx
Ha online szeretnéd fejleszteni a vállalkozásodat, biztosan te is türelmetlenül várod az évnek ezt az időszakát, amikor kedvezményes áron tudsz szoftvereket (is) vásárolni. Nézd meg az alábbi listában, hogy mi hiányzik az eszköztáradból, és ha bármelyikre is szükséged van, használd ki a Black Friday és Cyber Monday akciókat.

Astra

Mi ez?

Wordpress sablon, ami ideális bármilyen típusú weboldal elkészítéséhez

Ajánlat időtartama

2022. november 22 - december 2

Kedvezmény mértéke

50%

Az Astra-ról:

Az Astra egy gyors és könnyen testreszabható WordPress sablon. Előre elkészített weboldalai segítségével nagyon gyorsan elkészítheted a saját egyedi, vállalkozásodra szabott honlapodat. Nincs szükséged kódolási ismeretekre. Emellett számos népszerű eszközzel integrálható, akár webáruházat készítesz, akár szolgáltatást nyújtó vállalkozásodat marketingjét szeretnéd automatizálni.
A kedvezményt automatikusan hozzáadják, nincs szükséged kuponkódra.

Elementor

Mi ez?

Wordpress oldalépítő

Ajánlat időtartama

2022. november 22 - november 30

Kedvezmény mértéke

max. 30%

Az Elementor-ról:

Az Elementor egy könnyen használható ”fogd és vidd” oldalépítő, amelynek a segítségével úgy alakíthatod a honlapodat, ahogy csak szeretnéd, kódolási ismeretek nélkül is.

Az Elementor vizuális oldalépítőt több mint 11 millióan használják, mert leegyszerűsíti a bonyolult folyamatokat, amivel egy honlap tervezése és felépítése jár. Widgetek, funkciók, sablonok, integrációk sokaságát foglalja magában, hogy könnyen és gyorsan készíthess gyönyörű, mobilbarát weboldalakat.

A kedvezményt automatikusan hozzáadják, nincs szükséged kuponra.

ConvertKit

Mi ez?

Email marketing szoftver

Ajánlat időtartama

2022 november 21- november 28

Kedvezmény mértéke

31%

A ConvertKit-ről:

A megfelelő szoftvert kiválasztani email marketing automatizáláshoz nem egy egyszerű feladat. A ConvertKit nem egy egyszerű hírlevélküldő szoftver, hanem számos olyan funkcióval is rendelkezik, amivel magasabb szintre emelheted a vállalkozásod, anélkül, hogy további bonyolult eszközöket kellene használnod ehhez. Csodálatos űrlapokat és landing oldalakat készíthetsz vele, személyre szabott tartalmakat küldhetsz a feliratkozóknak az érdeklődési körük és a viselkedésük alapján és a digitális termékeidet is értékesítheted a ConvertKit-en keresztül.
A kedvezményt automatikusan hozzáadják, nincs szükséged kuponra.

Interact

Mi ez?

Kvíz készítő szoftver

Ajánlat időtartama

2022 november 14- november 28

Kedvezmény mértéke

40%

Az Interact-ról:

Az Interact kvízek 40% kedvezményt biztosítanak az új ügyfeleknek az Interact első évében, bármilyen éves díjcsomagra november 14-28. között.
Ráadásul minden támogatást megadnak, amire csak szükséged lehet, hogy segítsenek egy hatékony kvíz létrehozásában és elindításában! (ingyenesen).
Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy egy kvíz a következő szintre emelné-e a vállalkozásodat, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld.
Ezzel a Black Friday kedvezménykóddal hozzáférhetsz a következőkhöz:


🔥 Az Interact Quiz szerkesztőhöz, a legegyszerűbben használható kvízkészítőhöz!
🔥 150+ konverzióra fókuszáló, azonnal indítható kvíz sablonhoz
🔥 Visszajelzéseket kaphatsz a kvízedről Interact- és üzleti szakértőktől
🔥 Élő üzleti órákhoz az Interacttal
🔥 Kvízt követő email marketing letölthető fájlokhoz
🔥 Közösségi posztok promóciós grafikáihoz
🔥 Közös munka és technikai foglalkozások
🔥 Szövegírás, márkaépítés + design, tech és FB hirdetések
…már havi 16 dollárért. (Normál esetben 27 $/hó).


Ez azt jelenti, hogy minden segítséget megkapsz, amire szükséged van ahhoz, hogy egy elkötelezett, minősített ügyfelekkel teli e-mail listával bővítsd vállalkozásodat. Gyakorlatilag egy robotpilótával.
Mert ha egyszer már bevezettél egy olyan kvízt, amely segít megismerni a célközönségedet ÉS szegmentálja a listádat, akkor képes leszel arra, hogy a megfelelő embereknek a megfelelő üzenetet küldd el a megfelelő időben. Minden egyes alkalommal.
És erre van szükséged ahhoz, hogy a követőkből leadeket és a feliratkozókból eladásokat generálj.

Szállj be a KÖVETKEZŐ NAGY DOLOGBA a marketingben ezzel az akciós ajánlattal!

A kedvezmény igénybevételéhez használd a 22HOLIDAY kuponkódot!

Namecheap

Mi ez?

Domain és tárhely szolgáltatás

Ajánlat időtartama

2022. november 25- december 5

Kedvezmény mértéke

50% felett

A Namecheap-ről:

A Namecheap domain regisztrátor és webtárhely szolgáltató 2001 óta van jelen a piacon és több mint 10 millió domaint kezel. Rengeteg tárhely szolgáltató van a piacon, de a Namecheap kiemelkedik a megfizethető áraival. Akár személyes blogot, akár üzleti honlapot készítenél, és .com, .net, vagy .org végződésű domain-t vásárolnál, érdemes megnézned a Black Friday ajánlataikat.

Siteground

Mi ez?

Tárhely szolgáltatás

Ajánlat időtartama

hamarosan

Kedvezmény mértéke

82% felett

A SiteGround-ról

A SiteGround az egyik legmegbízhatóbb, ugyanakkor megfizethető tárhelyszolgáltató. a szerver válaszidejük nagyon gyors és kiváló a technikai támogatásuk is. Különböző típusú tárhelyeket kínálnak, így általános webtárhelyet, felhő tárhelyet és dedikált tárhelyet. Válaszd azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeidnek. A Black Friday kedvezmény mindegyik tárhely megoldásra érvényes.
Ad - Web Hosting from SiteGround - Crafted for easy site management. Click to learn more.

A listában előfordulnak partnerprogramok linkjei, amelyeket követve, ha vásárolsz, jutalékban részesülhetek. Előre is hálásan köszönöm, ha megteszed. Ezért neked nem kell többet fizetned, ugyanannyiba kerül, mintha egyenesen az eladótól vásárolnál.

Scroll to Top